Waarom zou je dubbel glas online bestellen?

ramen

Bezig met de bouw of renovatie van jouw woning en heb je nog nieuwe ramen nodig? Twijfel dan niet langer en bestel jouw dubbele glazen per direct via Glasservice Drechtsteden. Elk huis laat licht toe door middel van ramen. Naast kozijnen bestaan ramen uit glas. Waar huizen vroeger voornamelijk met enkel glas werden ingericht, is dat nu niet meer gebruikelijk. Dubbel glas isoleert namelijk velen malen beter, wat ervoor zorgt dat jouw huis lekker warm blijft in de winter en langer koel blijft in de zomer. Dubbel glas bestaat, zoals de naam al zegt, uit twee glasplaten. Tussen deze platen wordt een spouw geplaatst, dit is een isolerende ruimte die gevuld is met lucht of gas. Deze spouw tussen de twee glasplaten zorgt ervoor dat jouw woning goed geïsoleerd wordt. Na de plaatsing van het dubbele glas, gaan de nieuwe ramen weer dertig jaar mee!

 

Hoe bestel je dubbel glas online?

Waarom zou je glazen voor in je raamkozijn in de winkel bestellen, als het ook online kan? Vooral in tijden van de Corona crisis is het ideaal om bestellingen als deze online bij Glasservice Drechtsteden aan te schaffen. Wanneer je de keuze voor dubbel glas hebt gemaakt valt er nog weinig te kiezen. Vandaar dat het nog handiger is om jouw nieuwe glas gewoon via de website te bestellen. Hierbij is het van belang dat je duidelijk aangeeft hoeveel glazen je wil bestellen en wat de grootte van die glazen moet zijn. Omdat het hier om precisie gaat, is het belangrijk dat je de grootte van de raamkozijnen tot op de millimeter correct hebt gemeten. Bij twijfel is het natuurlijk mogelijk om een expert in te schakelen die het meetwerk voor jou verricht. Wanneer alle nuttige informatie is doorgegeven, krijg jij zo spoedig mogelijk een factuur van de bestelling van jouw dubbele glas in je mailbox. Wanneer je hier van tevoren graag een indicatie over zou willen hebben, kan je contact opnemen met de Glasservice Drechtsteden.

 

Plaatsing van jouw online bestelde dubbele glas

In eerste instantie worden de glazen thuis bij jou afgeleverd en zit de plaatsing ervan niet bij de prijs inbegrepen. Wanneer je dit wel graag zou willen is het mogelijk om contact met de glasservice op te nemen. In sommige gevallen kunnen zij de glazen tegen een vriendelijke prijs voor jou plaatsen. In andere gevallen is het nodig om een extern iemand in te schakelen die de plaatsing van jouw online bestelde dubbele glas uitvoert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *