Tijd voor me-time

Meditatie in Den Haag

Het leven zit vol activiteit. Werk, gezin, vrienden en dan ook nog een legio aan nevenactiviteiten zoals sporten, kookcursussen en noem het maar op. Leuk allemaal, maar écht tijd voor jezelf? Dat wordt lastig. Meditatie in Den Haag geeft die ‘me-time’  terug aan de rechtmatige eigenaar, namelijk jouzelf. Alles wat je doet wil je goed doen: je wilt een goede werknemer zijn, een interessante partner en liefhebbende moeder en ook nog een prinses in de keuken. Al deze ballen hooghouden is topsport. Realiseer je dat je leven voor het grootste deel in het teken staat van een ander. Dit is geeft natuurlijk heel veel voldoening en je ziet een ander graag gelukkig. Maar een ander ziet jou ook graag gelukkig. Sterker nog, jij ziet jezelf graag gelukkig anders houd je dit van je levensdagen niet vol. Dus nu is het tijd voor jouw geluk en die vind je bij meditatie in Den Haag.

Wat kan meditatie voor jou betekenen?

Ieder levend wezen heeft zeven chakra’s. Dit zijn punten waar je energieën in en uit kunt laten stromen. Tijdens meditatie ga je hier bewust mee aan de gang. Je leert al je zeven chakra’s kennen en je leert voelen hoe je deze energieën kunt laten stromen. Wanneer je bijvoorbeeld in bepaalde situatie heel erg emotioneel getriggerd wordt en niet in staat bent om die gevoelens onder controle te krijgen, dan leer je tijdens de meditatie om deze energieën te reguleren. Zodat je de volgende keer wanneer zich een soortgelijke situatie voordoet zelf beter kunt bepalen hoe je hierop reageert. Het is soms best een beetje onwennig en wellicht zelfs oncomfortabel om in jezelf te keren. Je kunt tegen zaken aanlopen die confronterend zijn of die je liever niet onder ogen wilt komen. Tijdens de meditatie ga je deze zaken bekijken zonder te oordelen. Ze drijven voorbij als wolken – je bekijkt ze en laat ze dan weer aan je voorbij gaan. Dit bereik je niet direct tijdens de eerste of tweede sessie. Gun jezelf de tijd, want die is er.

Wacht niet langer

De tijd is rijp om nu eens voor jezelf te zorgen. Dit bereik je al met een uurtje in de week. Dit maakt al een wereld van verschil. Wacht niet langer en neem een kijkje op de website om te zien wat voor vormen van meditatie er allemaal zijn. Je kunt kiezen voor een privésessie, maar de meditaties worden ook in groepsvorm aangeboden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *