Waar en waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken?

bedrijfsvideo

Op social media zie je steeds vaker video’s in plaats van foto’s voorbij komen, en dat heeft een goede reden. Met een video over je product of dienst trek je namelijk veel sneller de aandacht dan met een foto. Bij Sarfaty Studios weten ze daar alles vanaf. Daar kun je namelijk een echte bedrijfsvideo laten maken. Deze kan gaan waarover je maar wilt. Je kunt er namelijk een bedrijfsvideo laten maken over jouw product of dienst, of gewoon een filmpje opnemen waarin je vertelt waar je als ondernemer voor staat. Je ziet op social media (en dan vooral op LinkedIn) zelfs vaak filmpjes voorbij komen voor vacatures. Je kunt in zo’n filmpje namelijk veel beter uitdrukken wat voor iemand je zoekt voor die functie, en wat deze persoon kan verwachten van de baan in kwestie. Over het algemeen worden ze bij Sarfaty Studios echter het meest ingehuurd om video’s te maken met marketing-doeleinden. Deze worden dan ingezet op de website van het bedrijf, op hun social media kanalen en soms zelf op grote schermen op een beurs of iets dergelijks. Met zo’n video kun je namelijk (net als bij foto’s) alle kanten op, en je kunt hem net zo laten monteren als je zelf graag wil.

Een bedrijfsvideo laten maken: Hoe werkt het?

Als je bij Sarfaty Studios aanklopt voor zo’n bedrijfsvideo op maat dan wil je natuurlijk eerst weten wat je er precies van kunt verwachten. Natuurlijk ga je eerst brainstormen en samen met een professional een opzet maken voor de video. De boodschap wordt uitgeschreven zodat het helder is wat je met de video wilt zeggen en bereiken. De bedrijfsvideo laten maken houdt in dat Sarfaty Studios vervolgens allerlei materiaal gaan filmen en dit zelf monteert tot een mooi en vloeiend geheel dat lekker wegkijkt. Je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen, behalve natuurlijk het zorgen voor de juiste scenes en teksten die je wilt gebruiken voor de film. Bij Sarfaty Studios hebben ze heel veel ervaring met het maken van dit soort video’s voor marketingdoeleinden, en dus kunnen ze je ook prima adviseren als je zelf niet zo goed weet hoe je de video het liefst wil vormgeven.

Video is veel breder inzetbaar dan foto

Als je nog twijfelt over of een bedrijfsvideo laten maken in plaats van foto’s een goed idee id, video is echt dé nieuwste trend op social media, en dan hebben we het vooral over facebook en instagram. Op beide kanalen stoppen mensen veel vaker met scrollen wanneer ze voorbij een video komen dan wanneer ze een foto zien. Een foto heb je immers binnen een fractie van een seconde al gezien en (onbewust) beoordeeld), maar als blijkt dat je meer kunt zien en de content interesseert je, dan blijven mensen vaker hangen bij een video. Het gebruik van humor en goede kwaliteit beelden is daarbij heel belangrijk. Maar wat dat betreft ben je bij Sarfaty Studios aan het goede adres. Met hun creativiteit krijg je zeker een mooie video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *