Waar kun je goudfolie geboortekaartjes laten maken?

goudfolie geboorte kaartjes

Jullie zijn in verwachting van een kindje (of misschien wel twee!) en zijn daarvoor op zoek naar een uniek geboortekaartje om te kunnen versturen als het eenmaal geboren is. Bij The Happy Hippo kun je terecht voor allerlei kaartjes op maat, en ook voor goudfolie geboortekaartjes. Dit wil zeggen dat er met een soort laminaat (de folie dus) over het kaartje heen wordt gedrukt. Dit heeft een super tof effect en oogt heel erg chic. Het glimt een beetje, en geeft het kaartje net wat meer allure dan wanneer je het met enkel normale inkt zou bedrukken. Goudfolie geboortekaartjes op maat laten maken kan bij The Happy Hippo. Daar hebben ze namelijk niet alleen een assortiment aan standaard kaartjes, maar kun je er ook zelf een kaartje op maat laten maken, desgewenst met zo’n mooie foliedruk eroverheen.

Koper-, zilver- of goudfolie geboortekaartjes?

Het leuke aan deze foliedruk is dat je er niet alleen goudfolie geboortekaartjes mee kunt maken, maar ook kaartjes met zilverfolie of koperfolie. Als je zelf bijvoorbeeld helemaal geen fan bent van goud en een ontwerp hebt waarbij zilver beter past, of als je toevallig een soort voorliefde hebt voor alles wat koper is, dan kun je ook dat in het kaartje laten verwerken. Je kunt ook kiezen voor een volledig effen achtergrondkleur en daar in dikke letters de naam (of namen) van je kindje(s) op laten drukken met de kleur folie van jouw keuze. Dit is heel basic, maar daardoor niet minder sterk. En als je wilt kunnen ze er bij The Happy Hippo ook nog kleine vormpjes omheen drukken met dezelfde folie, zoals hartjes of sterretjes. Op die manier krijg je een heel feestelijk effect, en heb je echt een uniek kaartje dat niemand anders heeft.

Unieke geboortekaartjes online bestellen

In de webshop van The Happy Hippo verkopen ze niet alleen die toffe goudfolie geboortekaartjes. Ze hebben er ook een super groot assortiment andere kaartjes, die je allemaal in diverse oplages kunt bestellen. Ze hebben zowel een categorie kaartjes voor meisjes als jongens, maar ook super veel genderneutrale kaartjes. Overigens is tegenwoordig vrijwel elk kaartje genderneutraal, omdat we roze al lang niet meer enkel voor meisjes gebruiken, en roze voor jongens. Hoe dan ook hebben ze bij The Happy Hippo een super groot assortiment stijlvolle kaartjes, en zowel basic als hele felle kleuren, en zowel met een strak en stijlvol design als vrolijke, kinderlijke illustraties. Wat voor geboortekaartje je ook zoekt, in deze webshop vindt je hem dus zeker. En ze leveren ze altijd binnen enkel werkdagen, dus je zal er nooit lang op hoeven wachten. En dat is wel zo prettig als je iedereen zo snel mogelijk wil laten weten dat jullie kleintje geboren is, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *