Alles wat je moet weten over voerboten

Voerboten

Vissen is een sport die menig persoon gepassioneerd beoefent. Veel mensen zijn gefascineerd door het vele geduld en discipline die hiervoor benodigd is. Voerboten zijn radiografisch bestuurbare bootjes die worden gebruikt om de lijn en het voer uit te varen als je gaat vissen. Door deze voerbootjes kun je je voer en lood op precies de juiste plek laten zakken zonder dat je de vissen verstoort door plonsgeluiden. In dit artikel lees je alles over voerboten.

Wat is een voerboot precies

Een Futterboot bestaat in vele verschillende uitvoeringen en prijzen. Elke voerboot heeft een of twee laadbakken waar je je lood, onderlijn en voer zoals boilies en pellets in kwijt kunt. Ze worden geleverd met een afstandsbediening en hiermee kun je met een druk op de knop de laadbak legen waardoor je het rig en het voer rustig op de juiste plek naar de bodem laat zakken. Als je voor een luxer model gaat dan bestaan er voerboten met een dieptemeter waarmee je vissen kunt vinden, GPS of een camera. Bij de goedkopere uitvoeringen zitten deze extra opties niet. Voerboten zijn ideaal om op karpers te vissen en deze naar de kant te lokken.

Een goede hightech voerboot voor professionele vissers

Als je opzoek bent naar een praktische voerboot en je bent een veeleisende visser dan is een BaitStar voerboot een goede keuze. Deze voerboot is uitgerust met twee krachtige motoren en hierdoor heb je een maximaal succes tijdens het vissen. Er zitten twee ingebouwde oplaadbare batterijen in en deze zorgen dat je voldoende vermogen hebt om de voerboot veilig naar het afvoerpunt van de voeding te kunnen sturen. De accu’s laad je op door een oplader en hebben een korte oplaadtijd en hierdoor kan je ze snel weer opnieuw gebruiken. De BaitStar voerboot heeft een eenvoudige bediening en beschikt over een afstandsbediening. Deze afstandsbediening heeft een groot bereik en hierdoor is deze tevens geschikt voor een grotere vijver of het midden van een meer. Hierdoor kan je ook verder vanaf de kust vissen dan normaal mogelijk is. Een BaitStar heeft een gemakkelijk onderhoud, algen en vuil kan je met een natte doek makkelijk afvegen. Door middel van een handige handgreep kan je hem makkelijk vervoeren over het land. Ook heb je maar een hand nodig om hem op het water te plaatsen. Door de stille motoren worden de vissen niet verstoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *